Ce se întâmplă, de fapt, cu banii dați lăutarilor pentru dedicații. Interlopul „Mosailov iluministul” a spus adevărul: „Dacă dai 5.000 de lei..”

Sursă foto: captură Youtube

Interlopul „Mosailov iluministul” le-a dezvăluit urmăritorilor săi ce se întâmplă dacă le dai bani lăutarilor. Ionuț i-a dat de gol pe băieții care nu se uită la sume când vine vorba de dedicații. Vasluianul a postat un video în care și-a criticat aspru „frații”. 

Ionuț Moșailov, cunoscut ca Mosailov iluministul, a postat un videoclip în care își „deconspiră” prietenii mafioți. Vasluianul este foc și pară pe cei care aruncă mii de euro și spune că rezultatul este oricum același.

„Băi, fraților, începem cu ăștia care dau bani la lăutari, că mi se pare o mare prostie. Am avut și eu prieteni și au mai dat o mie, două mii, trei-patru-cinci mii la lăutări într-o seară. Eu le-am spus «Băi, fraților, de ce dai tu bani lu’ ăla să-ți spună numele tău că ești tu fraier, tot fraier o să rămâi toată viața, indiferent că își spune ăla că ești tu șmecher»”, a spus Mosailov iluministul.

Mosailov iluministul: „Nu te schimbă o vorbă de-a lăutarului spusă la vrăjeala”

Interlopul vasluian îi critică aspru pe „frații” lui, dar și pe lăutarii care ar accepta sume colosale pentru a le face pe plac cu câteva complimente.

„Deci, tu, ca persoană, si orgoliul tău și cine ești tu și cum te impui în orice situație, cum te respecți tu pe tine, așa te respectă și lumea din jur. Nu te schimbă o vorbă de-a lăutarului spusă la vrăjeala de a lua banii. Îi dai bani ca să spună vorba aia. Tu ești nimeni că i-ai dat bani să spună vorba aia”, a adăugat interlopul de Vaslui.

Author: Ingineru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *