Donatii radio Amy

Salutare prieten drag si iti multumim ca asculti acest post de radio!

Radio Amy este un radio care emite non stop din pasiune pentru fiecare ascultator, iar nici un deejay sau animator din staful Radio Amy nu castiga nici un salariu pe urma acestui post de radio online, totul este facut din placere si pasiunea pentru radio.

Intregul staff si echipa Radio Amy incercam pe cat posibilul sa mentinem acest radio online la cel mai inalt nivel, la cele mai bune standarde, iar pentru acesta avem nevoie si de sustinerea voastra!

Din acest post de radio nu ne reiese nici un venit material ,ba dimpotriva, se platesc sume de bani lunar (nu mici) pentru gazduire + protectie website cloudflare si servere radio. De echipamente nu mai spunem pentru ca alea intra in costul personal al fiecaruia.

Daca insa doriti sa ne ajutati in acest proiect si vreti sa fiti alaturi de noi, pe aceasta pagina, va punem la dispozitie cateva metode sigure si usoare de a putea o donatie catre noi.

Donatiile vor fi folosite DOAR in scopul platii serverelor, gazduirii web si a celor necesare pentru a functiona in parametrii normali radioul.

Daca nu poti sa donezi macar viziteaza-ne pe website zilnic pentru a ne ajuta in pozitionarea in google si fii alaturi de noi. Am aprecia foarte mult sa ne ascultati direct de la sectiunea Asculta Live

Nu exista o suma minima sau maxima pentru fiecare donatie iar numele si suma donata va fi afisata pe aceasta pagina (daca ni se permite de catre donator acest lucru).

Cei care doresc sa sprijine Radio Amy o pot face prin urmatoarele metode:

  1. Revolut (cea mai usoara si sigura metoda)
  2. Banca Transilvania
    • Nume titular: Trandafir George-Valentin
    • IBAN: RO03BTRLRONCRT0567375301
    • Moneda: RON
    • SWIFT: BTRLRO22

Donatia dumneavoastra sunt strict pentru RADIO SI SITE!

MULTUMIM TUTUROR!!!

Donatiile se pot face prin:Paypal,Western,Cont Bancar etc,pentru mai multe informatii contactati-ne!