Florin Salam și Tzancă Uraganu,duel in Metaverse

Florin Salam, în duel cu Tzancă Uraganu. Sursă foto: colaj Facebook

Florin Salam și Tzancă Uraganu se vor confrunta într-un proiect unic în România. Numărul 1 în trending și Regele consacrat al manelelor au venit miercurea aceasta cu noi detalii despre competiția anului. Fanii au aflat primii.

Pe data de 10 noiembrie, Florin Salam și Tzancă Uraganu au postat pe Instagram imagini și mesaje prin care își promovează competiția din Metaverse. Maneliștii încearcă să-și atragă fanii în această provocare unică în România.

Tzancă Uraganu vrea să-și atragă fanii pentru competiția din Metaverse. Sursă foto; Intagram

Florin Salam și Tzancă Uraganu se vor duela în Metaverse. Ce au spus maneliștii despre confruntare

La finalul lunii octombrie, Florin Salam și Tzancă Uraganu și-au anunțat fanii că se vor duela într-o competiție unică, în Metaverse. Cei doi maneliști suțin că nu au nimic de împărțit, dar fac acest concurs pentru a-și apropia fanii.

„Vă salută forțele NATO, aici, pentru dumneavoastră. Eu, alături de cumătrul meu, Florin Salam. (…) Vrem să ducem stilul nostru muzical la un alt nivel, mai exact, în Metaverse.

Vom concura împreună în realizarea celui mai mare proiect NFT din România, care nu a existat niciodată în România. Vă anunțăm că vor urma multe, multe suprize și premii pentru voi. Florin Salam și Tzancă Uraganu, forțele României, pentru voi, în curând, vă pupăm”, a mărturisit Tzancă Uraganu pe TikTok.

Credeți-mă că între noi nu există niciodată absolut nimic, dar de dragul vostru încercăm să facem ceva încât să vă placă vouă, așa că țineți aproape de acest proiect nemaiîntâlnit în România. Premiera este la noi. Vă iubim”, a spus Florin Salam pe Tik Tok.

Author: Ingineru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *